Finland Works -verkkorekrytointitapahtuma jälleen lokakuussa

Uutinen

Finland Works -rekrytointitapahtumassa 5.10.2022 klo 12–16 Suomessa toimivat, englanninkielisiä työpaikkoja tarjoavat työnantajat ja näistä mahdollisuuksista kiinnostuneet työnhakijat sekä Suomesta että ulkomailta pääsevät kohtaamaan verkossa. Osallistuminen tapahtumaan on helppoa, ja tapahtuma-alusta mahdollistaa tapaamiset omalta laitteelta yli maiden rajojen.

Finland works 102022

Finland Works online-tapahtumien suosio kasvaa jatkuvasti. Viimeksi helmikuussa 2022 järjestetyssä tapahtumassa oli avoinna yli 400 työtehtävää Suomesta ja rekisteröityneitä työnhakijoita oli mukana yli 2000 Euroopasta sekä Euroopan ulkopuolelta.

Työnantajille Finland Works tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden markkinoida avoimia työpaikkoja ulkomailla. Työnantajana sinun kannattaakin rekisteröityä heti ja julkaista työpaikat alustalla. Järjestelmä etsii työpaikkailmoituksesi perusteella työhösi soveltuvia työnhakijoita. Näet yrityksestäsi kiinnostuneiden työnhakijoiden profiilit ja voit sopia haastatteluja heidän kanssaan jo hyvissä ajoin tapahtumapäivän 5.10.2022 lisäksi seuraavan kahden päivän ajalle (6.–7.10.2022).

Työnhakijana luot työnhakuprofiiliin ja julkaiset CV:si tapahtuma-alustalle. Voit hakea tapahtumasta löytyviä työpaikkoja sekä olla yhteydessä työnantajiin. Näin myös he pääsevät tutustumaan sinuun tarkemmin. Lisäksi voit tapahtumapäivänä keskustella eri työnantajien kanssa ja saada neuvontaa infopisteiltä. Toimialakohtaista tietoa löydät kattavasti mukana olevilta messuosastoilta. Päivän aikana voit seurata tapahtuman mielenkiintoisia haastatteluja ja inserttejä.

Tapahtuma on englanninkielinen sekä maksuton, ja sen järjestää EURES-työnvälitysverkosto.

Lue lisää