Kansainvälisen rekrytoinnin helpottamiseen tarkoitettu Work in Finland -neuvontapalvelu on käynnistynyt

Uutinen

Work in Finland -neuvontapalvelu on käynnistynyt 16.8.2022. Palvelu on valtakunnallinen ja se toimii puhelin- ja sähköpostineuvontana.

Kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonnasta saat tietoa, tukea ja ohjausta kansainvälisten osaajien rekrytointiin sekä palkkaus- ja lupaprosesseihin. Work in Finland -neuvontapalvelun tavoitteena on tehdä kansainvälisestä rekrytoinnista sinulle helpompaa, kun saat alue- ja hallintorajat ylittävää henkilökohtaista ja käytännönläheistä neuvontaa.

Voit olla yhteydessä neuvontapalveluun, oli kyse sitten osaajien rekrytoinnista ulkomailta tai Suomessa jo olevan kansainvälisen osaajan palkkaamisesta.

Saat palvelusta apua, edustat sitten yksityisen, julkisen tai kolmannen sektorin työnantajaa ja oli organisaatiosi koko tai toimiala mikä tahansa. Palvelu on maksuton, mutta puheluista sinun tulee maksaa liittymäsopimuksen mukainen hinta.

Palvelua pilotoidaan 16.8.–30.9.2022. Sen aikana palvelua saa suomeksi ja englanniksi. Lokakuun alusta alkaen palvelukielenä toimii myös ruotsi, minkä lisäksi suunnitteilla on pidentää palveluaikoja.

Palvelu on avoinna ma–pe klo 9.00–15.00. Voit soittaa numeroon 0295 016 770 ja saada palvelua tai jättää puhelinpalveluun soittopyynnön. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen tyonantajaneuvonta@workinfinland.fi.

Lue lisää

Work in Finland - kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta