Oma Yritys-Suomen työkalut uudistetaan ja nykyisen palvelun käyttö päättyy loppuvuodesta 2023

Uutinen

Oma Yritys-Suomen tarjoamat työkalut uudistuvat vuoden 2023 aikana. Toteutamme liiketoimintasuunnitelman osaksi Työmarkkinatori-verkkopalvelua ja nykyisen oma.yrityssuomi.fi:n käyttö päättyy loppuvuodesta 2023. Myös Soveltuvuus yrittäjäksi -testi sekä muut yrittäjyystestit tuodaan tarjolle uudella mallilla.

Osallistamme uudistustyöhön yritysneuvojia, asiantuntijoita ja palvelun asiakaskäyttäjiä. Uudistuksen tarkoitus on tarjota teknisesti vakaa ja nykypäivän tarpeita vastaava, käyttäjälähtöinen liiketoimintasuunnitelmatyökalu.

Uudistettu liiketoimintasuunnitelmatyökalu on käytössäsi Työmarkkinatorilla viimeistään syyskuussa. Uuden työkalun julkaisun jälkeen on vielä muutaman kuukauden ajan mahdollista käyttää myös nykyistä Oma Yritys-Suomi -palvelua.

Oma Yritys-Suomi -palvelun sulkeutumisen tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, ja siitä sekä sen vaatimista toimista viestimme jokaiselle käyttäjälle sähköpostitse sekä palvelumme etusivulla hyvissä ajoin.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat antaa ideoita palvelun kehitykseen, voit olla yhteydessä palautelomakkeellamme. Julkaisemme myös käyttäjille tarkoitetun kyselyn palvelun etusivulla lähiviikkoina.

Oma Yritys-Suomi (oma.yrityssuomi.fi)