TE-live tuo työn ja tekijät lähemmäksi toisiaan

Uutinen

Tutustu avoimiin työpaikkoihin, työnantajiin ja koulutuksiin TE-livessä! Saat enemmän tietoa päätöksesi tueksi verrattuna pelkän hakuilmoituksen lukemiseen. Kysy sinua kiinnostavat asiat joko ennakkoon tai chatissa liven aikana. TE-livessä näet hakuilmoituksen taakse.

Työnhakijoille

Kun työnhakija on perinteisen työpaikkailmoituksen varassa, voi paljon jäädä arvailujen varaan. Vaikka paikasta voi usein tiedustella työnantajan edustajalta, ei puhelimitse välttämättä ole helppoa tuoda esille kaikkia askarruttavia kysymyksiä, saati saada niihin riittäviä vastauksia. Etukäteen on myös hankala saada realistista kuvaa työpaikalla vallitsevasta kulttuurista, yrityksen arvoista tai siitä, millaisia tulevat työkaverit ovat. TE-live ratkaisee nämä ongelmat.

Vuorovaikutteista rekrytointia

Nettisivujen kautta lähetystä seuratessasi voit esittää kaikki työpaikkaa ja hakua koskevat kysymyksesi anonyymisti. Juontajamme nostaa kysymyksesi chatista keskusteluun ja jos asia ei sillä vastauksella selviä, voit pyytää tarkentamaan vastausta. Lisäksi kuulet vastaukset myös kaikkiin toisten työnhakijoiden esittämiin kysymyksiin, joita et välttämättä itse keksisi kysyä.

Keskustelun pohjalta saat riittävän kuvan sekä työnantajasta että haettavasta tehtävästä tietääksesi, vastaako haettava paikka juuri sinun toiveitasi ja vahvuuksiasi. Tämä auttaa hakemuksen laatimisessa ja mahdolliseen haastatteluun valmistautuessa, kun sinun ei tarvitse arvailla, mitä kokemusta ja ominaisuuksia työnantaja arvostaa.

Jos et pystynyt osallistumaan livelähetykseen, voit aina katsoa tallenteen jälkikäteen sinulle sopivaan aikaan.

Lähetykset

Kaikki lähetykset on jaoteltu työpaikat, koulutukset ja infot -lähetyksiin. Klikkaa itseäsi kiinnostavin ja suodata esimerkiksi sijainnin mukaan seuraava työpaikka itsellesi!

Parempia kohtaamisia te-live.fi (te-live.fi)