Tervetuloa pohjoisen Suomen maakunnat yhdistävään työllisyyden ja elinvoiman kehittämisen tapahtumaan

Uutinen

Tilaisuus kokoaa yhteen Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan työllisyyteen ja elinvoimaan liittyvät toimijat verkostoitumaan ja rakentamaan yhteistä tulevaisuutta.

Tervetuloa pohjoisen Suomen maakunnat yhdistävään työllisyyden ja elinvoiman kehittämisen tapahtumaan!

  • Aika: 30.-31.10.2024 (tilaisuuden ohjelma lounaasta lounaaseen -periaatteella)
  • Paikka: Lapin AMK, Kemin kampus, Tietokatu 1, Kemi
  • Tavoite: Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan työllisyyteen liittyvät toimijat kokoontuvat verkostoitumaan ja rakentamaan yhteistä tulevaisuutta.
  • Kenelle: Työllisyysalueet, TE-palvelut, ELY-keskukset, kunnat, työnantajat ja työnantajien edustajat, yksityinen työnvälitys, maakuntaliitot, työllisyyden ja elinvoiman järjestötoimijat, hyvinvointialueet sekä koulutus- ja tutkimusorganisaatiot.

Tilaisuus kokoaa yhteen Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan työllisyyteen ja elinvoimaan liittyvät toimijat verkostoitumaan ja rakentamaan yhteistä tulevaisuutta. Tapahtuma järjestetään kolmen maakunnan välisenä yhteistyönä ja järjestäjinä on useita toimijoita ja hankkeita Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilta.

Tapahtuman kantava teema on alueiden välinen yhteistyö, pohjoisen Suomen tulevaisuuteen orientoituminen ja verkostoitunut yhteistyö muutosten maailmassa. Kahden päivän aikana sukellamme pohjoisen Suomen työllisyyden ja elinvoiman kannalta ajankohtaisiin teemoihin, ja pohdimme, mitkä alueidemme vahvuudet ja voimavarat ovat tulevaisuutemme yhteisiä kulmakiviä. Tavoitteena on luoda uusia verkostoja ja löytää konkreettisia keinoja edistää työllisyyttä ja elinvoimaa näiden teemojen saralla.

Tule mukaan rakentamaan pohjoisen Suomen elinvoimaista tulevaisuutta!

Osa tilaisuudesta striimataan molempina päivinä. Ilmoittautumisen jälkeen saat striimilinkin.

Ohjelma, kahvit ja iltatilaisuus ovat osallistujille maksuttomia.

Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

Aiheesta muualla

Ilmoittautuminen tapahtumaan (webropolsurveys.com)

Tapahtuman ohjelma (sosiaalinenkadenjalki.fi)