Tulevaisuuden yrittäjiä Kainuusta

Uutinen

Tulevaisuuden yrittäjiä Kainuusta – ryhmähanke tukee alueen opiskelijoita ja heidän potentiaaliaan yrittäjinä, vahvistaa Kainuun taloutta ja yhteisöllisyyttä sekä vastaa alueen tarpeisiin innovatiivisilla ratkaisuilla. Tavoitteena on edistää yrittäjyyden positiivista mielikuvaa, luoda aktiivista yrittäjämäistä kulttuuria ja edistää opiskelijoiden yrittäjyyttä alueella. KAMK, yhdessä Kajaanin kaupungin koululutusliikelaitoksen ja Kainuun Yrittäjien kanssa ottaa aktiivisen roolin tarjoamalla koulutusta, neuvontaa ja resursseja niille, jotka haluavat edistää yrittäjyyttä Kainuussa.

Kenelle?

Yrittäjyydestä kiinnostuneille

  • Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen ja Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijat, opettajat sekä muu henkilöstö
  • potentiaaliset toisen asteen tai korkea-asteen opiskelijat
  • työttömät työnhakijat

Hankkeen teema

Tulevaisuuden yrittäjiä Kainuusta – hanke tukee alueen opiskelijoita ja heidän potentiaaliaan yrittäjinä, vahvistaa Kainuun taloutta ja yhteisöllisyyttä sekä vastaa alueen tarpeisiin innovatiivisilla ratkaisuilla. Tavoitteena on edistää yrittäjyyden positiivista mielikuvaa, luoda aktiivista yrittäjämäistä kulttuuria ja edistää opiskelijoiden yrittäjyyttä alueella.

Hankkeeseen osallistujana

  • Osallistut hankkeen järjestämiin yrittäjyystapahtumiin ja -koulutuksiin
  • Saat tukea yrittäjäpolullasi esimerkiksi mentoroinnin muodossa

Rahoittaja ja toteuttaja

Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027 EU:n alue- ja rakennepolitiikan ohjelma, Oikeudenmukaisen siirtymän rahasto - JTF. Ryhmähanke KAMK, KLL ja Kainuun Yrittäjät.

Hankkeen toiminta-aika

1.4.2024-31.3.2027

Lisätiedot ja yhteydenotto

Mari Määttä, projektipäällikkö, mari.maatta@kamk.fi, 040 191 2362