Siikajoki - aito maaseutu meren rannalla, joen varrella, kaupunkien välissä

Uutinen

Suomen paras Siikajoki on noin 5000 asukkaan maaseutukunta Raahen ja Oulun välissä. Siikajoella voi aidosti asua maalla Pohjois-Suomen parhaimman joen rannalla ja samanaikaisesti käyttää ympäröivien kaupunkien yli 200 000 asukkaan palveluita sekä hyviä maantie-, lento-, juna- ja tietoliikenneyhteyksiä. Raaheen matkustaa puolessa tunnissa ja Ouluun kolmessa vartissa.

siikajoki logo

Vehreä Siikajokilaakso, avarat pellot ja idylliset talonpoikaispihat maalaavat Siikajoen maisemaa. Me asumme väljästi ja mukavasti luonnon sylissä, kuitenkin erinomaisten peruspalvelujen äärellä. Ulkoiluihmiselle meillä on loistavat mahdollisuudet. Monipuolinen luonto ja muut harrastusmahdollisuudet tarjoavat elämyksiä kaikille.

Pohjois-Pohjanmaan yksi hienoimmista hiekkarannoista on Siikajoen Tauvossa, ja yhteensä meri- ja jokirantaa on kunnassa lähes 200 km. Siikajoelta löytyy myös upea golfkenttä ja vauhdikkaampaa menoa kaipaaville uusittu karting-rata. Ruukin luonto- ja hevoskeskuksessa valmennetaan ravihevosia ja koulutetaan uusia osaajia luonnonvara-alalle.

Siikajoki on turvallinen, ihmisen kokoinen kunta, joka tarjoaa alati uusia elämyksiä!

 

Lue lisää