Työmarkkinatori kehittyy edelleen 

Uutinen

Julkaisimme Työmarkkinatorin ensimmäisen tuotantoversion toukokuun 2022 alussa, ja palvelun kehittäminen jatkuu edelleen. Kehittämisessä otamme huomioon erityisesti käyttäjien palautteet.

kehitysuutinen

Työmarkkinatorin yksi suosituimmista osioista on avoimien työpaikkojen haku ja selaus. Työpaikkaselaukseen on toivottu paljon mahdollisuutta selata työpaikkoja ammattialoittain, ja vapaatekstihaun toimivuus on myös herättänyt kysymyksiä. Näihin toiveisiin aiomme vastata ja kehittää työpaikkaselausta tulevina kuukausina.    

Aivan kaikki työpaikat eivät myöskään siirry tällä hetkellä Työmarkkinatorin ja TE-palveluiden järjestelmien välillä, mutta ratkomme tätä teknistä ongelmaa parhaillaan. Myös TE-palveluiden Avoimet työpaikat -palvelusta tuttu työpaikkavahti on vielä kehitteillä Työmarkkinatorille. Voit edelleen selata työpaikkoja ja tilata työpaikkavahdin TE-palveluiden Avoimet työpaikat -verkkopalvelussa. 

Tulemme kehittämään myös Työmarkkinatorin hakutoimintoa, jotta hakutuloksissa painottuvat etenkin palvelu- ja tietosisällöt. Työmarkkinatori hyödyntää Suomi.fi-palvelutietovarannon palvelukuvauksia, joita voit löytää sisältöjemme yhteydestä.    

Työmarkkinatorin tarkoitus on koota työelämään liittyvät tietosisällöt ja palvelut. Näitä molempia sisältöjä kehitämme jatkuvasti, ja arvostamme jokaista näihin liittyvää palautetta. Työmarkkinatorin yksi periaate on ohjata käyttäjät tarvittaessa tarkemman tiedon äärelle, eikä uudelleenkirjoittaa esimerkiksi muiden viranomaisten verkkopalveluissa tuotettuja sisältöjä.    

Työnhakijaksi ilmoittautuminen tapahtuu edelleen TE-palveluiden Oma asiointi -verkkopalvelussa. Viranomaisasiointiin liittyvät toiminnot uudistetaan tämän ja tulevien vuosien aikana vielä selkeämmin osaksi Työmarkkinatoria.