Työmarkkinatorin suuri muodonmuutos

Uutinen

Työmarkkinatorin ulkonäkö ja käyttöliittymä uudistuivat. Näkyvimmät muutokset tehtiin etusivulle, henkilöasiakkaiden, työnantajien ja yhteistyökumppanien etusivuille ja omien sivujen ulkomuotoon.

uusi_kayttoliittyma

Sivu-uudistukset on suunniteltu sekä asiakaspalautteiden että asiantuntijoiden kokemusten perusteella. Aiemman muotoinen Työmarkkinatori on ollut käytössä jo reilun vuoden, joten palautteita ja kokemusta palvelusta saatiin paljon. 

Etusivu uudistui

Eri sivujen tekstejä on uudistettu sekä toimintoja ja visuaalisuutta selkeytetty. Myös värimaailma koki pienen raikastuksen, joskin jo tutut violetin pääsävyt säilyvät palvelussa.  

Etusivulle on nostettu työpaikkojen pikahaku, jolla löydät kiinnostavat työpaikat yhdellä klikkauksella entisen kolmen klikkauksen sijaan.  

Ajankohtaista-osio on tuotu etusivulla paremmin esiin. Löydät myös itsellesi sopivat tilannelähtöiset sisällöt entistä helpommin. 

Ammattinetin korvaava Työmarkkinatorin ammattiosio koki myös uudistuksen. Osion etusivulta löydät ammattitiedon lisäksi palveluita ja myöhemmin myös ajankohtaista tietoa ammateista ja työllisyydestä. 

Selkeytystä kirjautuneelle ja kirjautumattomalle käyttäjälle 

Työmarkkinatorille kirjautuminen on tehty myös näkyvämmäksi. Jatkossa saat paremmin tietoa kirjautumisen takana olevista toiminnoista myös ilman kirjautumista. Kirjautuneen käyttäjän Omat sivut yhtenäistyvät myös muun Työmarkkinatorin kanssa, jotta palvelu on entistä yhtenäisempi.   

Nostamme myös käyttäjien tarinoita entistä enemmän esille. Haluaisitko kertoa oman tarinasi Työmarkkinatorin käytöstä? Lähetä meille viestiä Palaute-linkin kautta sivun alareunasta. 

Kiitos kaikista palautteista, joiden perusteella olemme saaneet tehtyä Työmarkkinatorista entistä paremman teille käyttäjille!