Uudelta Kotoutumislain kokonaisuudistus -sivulta löydät kattavasti tietoa tulevista uudistuksista

Uutinen

Kotoutumisen osaamiskeskus on julkaissut uuden Kotoutumislain kokonaisuudistus (KOTO24) -etusivun lakiuudistuksen toimeenpanon tueksi.

Kotoutumislain kokonaisuudistus (KOTO24) -etusivun kautta pääset lukemaan esimerkiksi usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen, tietoa uuden kotoutumislain mukaisista toimijoista ja tehtävistä sekä Koto-digistä. Sivulle kootaan myös linkkejä muiden toimijoiden materiaaleihin, jotka liittyvät KOTO24- tai TE24-uudistuksiin. Tiedontarpeeseen reagoidaan herkästi, ja osaamiskeskuksella on valmius tuottaa uutta materiaalia toimeenpanon ja kotoutumistyön tueksi vuoden 2024 aikana. KOTO24-sivuille kootaan lisäksi lakiuudistukseen liittyvät uutiset ja tapahtumat.

Kotoutuminen.fi:n KOTO24-sisällöt on kirjoitettu 1.1.2025 voimaan tulevan uuden kotoutumislain mukaisina. Sen sijaan kotoutuminen.fi:ssä julkaistu muu pysyvä sisältö on vielä voimassa olevan kotoutumislain mukaista.

Kotoutumislain kokonaisuudistuksen tavoitteena on vahvistaa maahan muuttaneiden työllisyyttä, työllisyyttä tukevia valmiuksia, kielitaitoa ja osallisuutta yhteiskuntaan. Lain tavoitteena on myös edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja myönteistä vuorovaikutusta eri väestöryhmien kesken. Voit lukea aiheesta lisää Työmarkkinatorilta.

Lue lisää

Aiheesta muualla