Uutta Työmarkkinatorilla: Työnantajat ja yrittäjät pääsevät tallentamaan työnhakuprofiileja

Uutinen

Olemme lisänneet Työmarkkinatorille työnantaja- ja yrittäjäkäyttäjille mahdollisuuden tallentaa työnhakuprofiileja ja tarkastella niitä myöhemmin. Lisäksi olemme helpottaneet ja selkeyttäneet roolinvaihtoa ja sisäänkirjautumista sekä tehneet Työmarkkinatorille saavutettavuusparannuksia.

Kun olet kirjautunut Työmarkkinatorille työntantajana tai yrittäjänä, voit nyt merkitä käyttäjien työnhakuprofiileja itsellesi talteen myöhempää tarkastelua varten. Voit selata mahdollisia työntekijöitä Omien sivujesi Hae työntekijöitä -osiossa ja lisätä ja tallentaa työnhakuprofiilin klikkaamalla työnhakuprofiilissa olevaa Tallenna työnhakuprofiili -painiketta, jonka vieressä on sydänsymboli. Tallennetut työnhakuprofiilit löytyvät Hae työntekijöitä -osion Tallennetut työnhakuprofiilit -välilehdeltä. Työnhakuprofiili näkyy tallennettujen joukossa niin kauan kuin se on julkaistu tai kunnes itse poistat sen tallennetuista profiileista.

Työmarkkinatorilla hyödynnetään kohtaannon mahdollistavia toiminnallisuuksia, joiden avulla työnantajilla ja yrittäjillä on entistä kätevämmät välineet uusien, sopivien työntekijöiden löytämiseen. Kun olet julkaissut työpaikkailmoituksen, näet siihen kohtaannon perusteella sopiviksi arvioituja työnhakuprofiileja. Parhaimman hyödyn työntekijöiden etsinnästä saatkin, jos olet julkaissut työpaikkailmoituksen Työmarkkinatorilla.

Olemme myös tehneet Työmarkkinatorille pieniä muutoksia, jotka tekevät kaikkien kirjautuneiden käyttäjien roolinvaihdosta ja sisäänkirjautumisesta Työmarkkinatorille entistä helpompaa ja selkeämpää. Lisäksi olemme tehneet saavutettavuusparannuksia.

Lue lisää

Näin kohtaanto toimii