Uutta Työmarkkinatorilla: Työpaikkailmoitusten lisääminen suosikkeihin

Uutinen

Olemme lisänneet Työmarkkinatorille mahdollisuuden lisätä työpaikkailmoituksia suosikkeihin ja tarkastella niitä myöhemmin. Lisäksi olemme parantaneet TE-live-lähetysten näkyvyyttä työpaikkailmoituksissa sekä tehneet Työmarkkinatorille saavutettavuusparannuksia.

Voit nyt merkitä avoimia työpaikkoja itsellesi talteen myöhempää tarkastelua varten. Kun kirjaudut Työmarkkinatorille, voit lisätä ja tallentaa työpaikkailmoituksia itsellesi suosikkeihin Omille sivuillesi. Tämä tapahtuu klikkaamalla työpaikkailmoituksen oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää-painiketta, jonka vieressä on sydänsymboli. Voit tarkastella suosikkeihin lisäämiäsi työpaikkailmoituksia Omilla sivuillasi Suosikit-välilehdellä. Työpaikka näkyy suosikeissa niin kauan kuin se on julkaistu tai kunnes itse poistat työpaikan suosikeista. Suosikkien lisääminen on tällä hetkellä mahdollista vain henkilöasiakkaille.

Olemme myös lisänneet TE-live-palvelun näkyvyyttä työpaikkailmoituksissa. TE-live-lähetyksissä työnantajat kertovat, miksi sinun kannattaa hakea heille töihin ja pääset esittämään työnantajalle kysymyksiä anonyymisti. Lisäksi olemme tehneet Työmarkkinatorille saavutettavuusparannuksia.

Avoimet työpaikat