Tutustu Kalajoen yrityksiin!

Uutinen

Häggblom

on Kalajoen Rahjassa sijaitseva, jatkuvasti kasvava konepaja, joka hakee töihin ammattitaitoisia levyseppähitsaajia. Häggblom valmistaa Kalajoella isoja kaivosautojen lavoja sekä Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen suuria ja vaativia kaivoskoneiden kauhoja. Kalajoella Häggblomilla työskentelee hieman yli 20 henkilöä. Koko Häggblom-konsernissa työskentelee noin 120 alan ammattilaista.
Yhteydenotot: Janne Ylitalo, janne.ylitalo@haggblom.fi

Finnmaster Boats Oy

on yksi Suomen suurimmista ja nopeimmin kasvavista venevalmistajista. Yritys valmistaa veneitä kolmella tuotemerkillään: Finmaster, Husky sekä Grandezza-premium. Yhtiön tehtaat sijaitsevat Kalajoella, Kokkolassa ja Sammatissa. Yrityksen palveluksessa on 180 työntekijää, ja sen liikevaihto on 38 miljoonaa euroa. Finnmaster Boats Oy on osa kotimaisessa omistuksessa olevaa Terra Patris -monialakonsernia.

Finnmaster Boats Oy:n Kalajoen yksikkö hakee palvelukseensa veneenrakentajia sekä kokoonpano- että laminointitehtäviin. Arvostamme aiempaa kokemusta veneiden kokoonpano- tai laminointitehtävistä. Molemmissa työtehtävissä odotamme oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyisyyttä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, vakituisen työsuhteen ja viihtyisän työympäristön nykyaikaisissa toimitiloissa.
Yhteydenotot: Veli Kärjä 040 193 7152

Tutustu avoimiin työpaikkoihin! (finnmaster.fi)

Ferral Components

on metallialan ja sopimusvalmistuksen yritys, joka etsii CNC-koneistajaa. Tehtäviin kuuluu CNC-koneistusta ja ohjelmointia sekä monipuolisia metallialan osavalmistustehtäviä. Osaavalla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.
Yhteydenotot: timo.suni@ferral.fi

Kalajoen teollisuuseristys Oy

on erikoistunut eristysalan palveluihin sekä kuorirakenne-, teline- ja rakennuspeltitöihin. Yritys etsii rakennuspeltiseppää, eristyspeltiseppää sekä asentajaa joukkoihinsa.
Yhteydenotot: aimo.siironen@kteristys.fi