Work in Helsinki-Uusimaa Region online-rekrytointitapahtuma tarjoaa tehokkaan kanavan rekrytointiin

Uutinen

Työnantaja – etsitkö osaavaa työvoimaa Uudellemaalle? Työnhakija – etsitkö työtä tai kaipaatko uusia haasteita urallasi? Tervetuloa mukaan Work in Helsinki-Uusimaa Region -online rekrytointitapahtumaan 4.10.2023 klo 12–16!

Työnantajana saat loistavan tilaisuuden markkinoida avoimia työpaikkoja Euroopan laajuisesti ja monipuolinen tapahtuma-alusta mahdollistaa onnistuneet kohtaamiset työnhakijoiden kanssa Suomesta ja ulkomailta.

Tapahtuma-alustalle on jo rekisteröitynyt kiinnostavia osaajia, joten työnantaja – rekisteröidy heti ja avaa Uudellamaalla sijaitsevat työpaikkasi alustalle. Halutessasi voit aloittaa rekrytoinnin jo ennen tapahtumaa.
Uudeltamaalta työmahdollisuuksia etsivä työnhakija – rekisteröitymällä tapahtumaan pääset markkinoimaan omaa osaamistasi suoraan työnantajille. 

Tapahtumapäivänä striimaamme runsaasti live-ohjelmaa ja välitämme tietoa Suomesta ja Uudenmaan alueesta. Myös työnantaja voi toimittaa markkinointivideon julkaistavaksi päivän ohjelman yhteyteen. 

Tapahtuma on englanninkielinen ja maksuton sekä työnantajille että työnhakijoille.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Tavoitat Uudenmaan TE-toimiston kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijat sähköpostitse osoitteesta kvrekrytointi.uusimaa@te-toimisto.fi