Työnhaku

Työnhaku vaatii aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Omia työnhakutaitojaan voi ja kannattaa kehittää. Työmarkkinatorilla voit tutustua työnhaun vinkkeihin sekä sääntöihin ja luoda oman profiilin, jonka avulla saat työpaikkasuosituksia.

Uusi työnhakijan asiakaspalvelumalli on otettu käyttöön TE-toimistoissa ja kuntakokeiluissa 2.5.2022. Työnhakijana saat tiivisti tukea heti työnhakusi alusta alkaen henkilökohtaisissa ja säännöllisissä tapaamisissa.

Lue lisää

Työmarkkinatori auttaa sinua työnhaussa

Kun kirjaudut sisään Työmarkkinatorille ja luot työnhakuprofiilin, saat ehdotuksia avoimista työpaikoista kokemuksesi ja osaamistesi perusteella. Voit kirjautua Työmarkkinatorille esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Työmarkkinatorin käyttö on maksutonta.

Työnantajat voivat selata käyttäjien julkaisemia työnhakuprofiileja ja etsiä sopivia tekijöitä. Voit itse päättää, mitä tietoja julkaiset työnantajien nähtäväksi. Muista ylläpitää profiiliasi ja lisätä myös harrastusten ja luottamustehtävien kautta kertynyttä osaamistasi.

Lue lisää

 Tämä verkkosivu on osa Euroopan komission Your Europe -portaalia. Löysitkö etsimäsi? Anna palautetta! (europa.eu)

Päivitetty: