Kuhina – yksilöllistä valmennusta hyödyntäen kohti työtä tai koulutusta

Uutinen

Kuhinaa työllisyyskentällä! Kuhina -Järjestötyöllistäminen työllisyyden ekosysteemissä -hanke on aloittanut toimintansa vuoden alussa lähes koko Pohjois-Karjalan alueella.

Kuhinan tiimiläiset: Ari, Hemmo, Anton, Heikki, Saara, Suvi ja Hilkka.

Yksilöllistä valmennusta sinulle, joka haluat edistää omaa työllistymistäsi

Kuhinan työhönvalmennuksessa tarjoamme yksilöllistä valmennusta työllistymiseensä tukea tarvitseville työttömille työnhakijoille. Työhönvalmennuksen tavoite on nopea työelämään kiinnittyminen ja pysyvämpi työllistyminen. Etsimme sinulle työtä osaamisen ja työkyvyn mukaan. Jos työllistymisen esteenä on koulutuksen puute, voidaan työhönvalmennuksessa keskittyä sopivien opintojen etsimiseen.

Kuhinassa hyödynnämme järjestökentän tarjoamia työmahdollisuuksia kuten työkokeilua ja palkkatuettua työtä, jotka voivat olla sinulle niin sanottuna väliaskeleena kohti pysyvämpää työllistymistä. Järjestöjakson aikana on mahdollista muun muassa kehittää omaa osaamista, vahvistaa kielitaitoa tai voit saada tietoa työkyvystäsi käytännön työtehtävien kautta. Kuhinan valmennus jatkuu järjestötyön aikana ja samalla etsimme aktiivisesti reittejä kohti pysyvämpää työllistymistä.

Kuhina -hankkeen valmennus on tarkoitettu pohjoiskarjalaisille työttömille työnhakijoille, joilla on motivaatiota ja halua viedä tilannettaan eteenpäin.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tutustumiskäynti!

Pääset mukaan valmennukseen oman kunnan työllisyyspalveluiden, TE-toimiston tai kuntakokeilun kautta. Voit ottaa myös itse yhteyttä Kuhinan työhönvalmentajiin. Valmennus käynnistyy tutustumiskäynnin kautta.

Kuhina toimii seuraavien kuntien alueella: Heinävesi, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä ja Tohmajärvi.

Kuhina -Järjestötyöllistäminen työllisyyden ekosysteemissä -hanketta toteuttaa Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry. Kuhina on Euroopan unionin osarahoittama ESR+-hanke vuosille 2024–2026. Lisäksi hankkeen rahoittajia ovat Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tulevaisuusrahasto sekä hankkeen kumppanikunnat.

Aiheesta muualla

Kuhina – Järjestötyöllistäminen työllisyyden ekosysteemissä -hanke vuosille 2024–2026 (pksotu.fi)