Tule testaamaan asioinnin sujuvuutta Työmarkkinatorilla!

Uutinen

Työmarkkinatorilla hoidettavien työvoimapalveluiden sähköisen asioinnin kehitystyö etenee. Ennen uusien ratkaisujen toteutusta haluamme varmistua, että käyttäjät löytävät tarvitsemansa ja asiointi on sujuvaa ja helppoa. Sen takia etsimme osallistujia käytettävyystesteihin, joissa käydään läpi erilaisia Työmarkkinatoriin ja työvoimapalveluihin liittyviä asiointitilanteita. Kiitokseksi vaivannäöstään osallistujat saavat 40 euron sähköisen, monessa paikassa kelpaavan lahjakortin.

Toivomme mukaan erityisesti sellaisia henkilöitä, jotka ovat parhaillaan TE-palveluiden työnhakuasiakkaina.

Käytettävyystestit järjestetään 19.–28.6.2023 välisenä aikana. Tarkemmat ajankohdat löytyvät ilmoittautumislomakkeelta. Testaukset toteutetaan prototyyppiä käyttäen osallistujan valinnan mukaan joko Teams-videoyhteydellä tai henkilökohtaisesti Helsingissä tai Tampereella. Testaukseen ei tarvitse valmistautua etukäteen. Aikaa siihen kuluu noin puolitoista tuntia. Teams-yhteyttä varten tarvitset tietokoneen ja nettiyhteyden.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 12.6.2023 alla olevasta linkistä. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin ilmoittautumisajan päätyttyä. Haastattelut toteuttaa kehittämiskumppanimme Gofore Oyj.

Ilmoittautuminen käytettävyystestaukseen (webropol.fi)