Voisiko sinun yrityksesi olla se, joka nappaa alasi parhaimmat osaajat?

Uutinen

Hae maksuttomaan IMAGO-valmennukseen ja rakenna työntekijöitä houkutteleva työnantajamielikuva!

IMAGO-valmennuksen mainos.

Haluatko kasvattaa yrityksesi veto- ja pitovoimaa? IMAGO-valmennuksessa opitaan rakentamaan sisältä vahva brändi, joka houkuttelee työtekijöitä, asiakkaita ja muita kumppaneita. Valmennuspalvelu on kaikille Suomessa toimiville pk-yrityksille maksuton, joilla on tarvetta kehittää työnantajamielikuvaa, rekrytointiosaamista sekä monimuotoisen työyhteisön johtamistaitoja.

IMAGO-valmennus on valtakunnallinen ja se sopii kaikille toimialoille​. Valmennukseen on helppo osallistua ja tulevana syksynä on tarjolla useita ryhmiä, joihin on vielä tilaa. Valmennus toteutetaan verkossa ​ja olennaisen tiedon saa kolmessa valmennusiltapäivässä.  Monipuolinen valmennus muodostuu asiantuntijapuheenvuoroista, ryhmäkeskusteluista sekä harjoitustehtävistä.

Mitä ajatuksia valmennus on herättänyt osallistujissa?

Merkityksellisintä valmennuksessa oli ymmärtää, miksi työnantajabrändi rakentuu sisältä ulospäin, ja miten suuri merkitys sillä on.

Kun työpaikassa on hyvä meininki ja jokaisella on mahdollisuus onnistua työssään, siitä kannattaa viestiä ulospäin.

Työnantajamielikuvan tärkein kohde ovat nykyiset työntekijät.

Houkutteleva työnantajamielikuva ei vain helpota rekrytointia, vaan myös sitouttaa työntekijöitä ehkäisten henkilöstön vaihtuvuutta. Parhaassa tapauksessa rekrytointi muuttuu helpoksi ja tulokselliseksi tilanteessa, jossa rekrytointitarve vähenee.

Miten pääsen mukaan?

Syys-marraskuussa on käynnistymässä valmennuksia, joissa on vielä tilaa. Pääsääntöisesti ryhmät on tarkoitettu kaikille toimialoille. Teknologiateollisuudelle järjestetään oma ryhmä lokakuussa ja sote-alalle marraskuussa. Tarkemmat aikataulut löydät IMAGO-valmennuksen sivuilta.

Palvelut

IMAGO-valmennus (tyomarkkinatori.fi)

Aiheesta muualla