TE-liven Suuntana työ -sarjasta työnhakuvinkkejä

Uutinen

Valtakunnalliset Suuntana työ -infolähetykset pureutuvat työnhaun eri vaiheisiin ja tarkastelevat niitä sekä työnhakijoiden että työnantajien näkökulmasta. Neliosainen lähetyssarja on tuotettu usean TE-toimiston TE-live tiimin yhteistyönä, ja se esittelee hyödyllistä tietoa työnhaun ja oman osaamisen esittelyn mahdollisuuksista ja keinoista.

Työnhaussa on erilaisia vaiheita, ja niihin kaikkiin on hyvä paneutua huolellisesti, jotta mahdollisuudet toivotun työpaikan saamiseksi kasvavat. TE-liven neliosainen lähetyssarja perehdyttää ajantasaiseen tietoon työnhaun tiedonhankinnasta ja työhakemuksen laatimisesta, ja antaa vinkkejä työhaastatteluun sekä työsopimuksen laatimiseen.

Lähetyssarja on tuotettu yhdessä Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Kaakkois-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen TE-live tiimien kesken.

Vinkki tiedon saamiseksi muilla kuin suomen kielellä

TE-liven tekstitettyjä lähetystallenteita voi katsoa myös YouTubessa, jossa on mahdollista valita testitys useista kielivaihtoehdoista!

Tip for information in languages other than Finnish

TE-live subtitled broadcast recordings may also be reviewed on YouTube, where you may choose subtitles from several language options!