Yhteistyökumppanin viestintäohje

Työmarkkinatori yhteistyökumppanin verkkosivuilla

Työmarkkinatori voi olla yhteistyökumppanin verkkosivuilla esillä kahdella tavalla.

"Olemme mukana Työmarkkinatorin yhteistyössä" – kun ette ole liittynyt verkostoomme

Voit mainita omilla verkkosivuillanne yhteistyöstä, kun esimerkiksi osallistutte yhteiskehittämisryhmän toimintaan tai teette muulla tavoin epämuodollista yhteistyötä.

"Kuulumme Työmarkkinatorin yhteistyöverkostoon" – kun olette jo liittyneet verkostoomme

Voit kertoa kuuluvanne Työmarkkinatorin yhteistyöverkostoon, kun olette hyväksyneet Työmarkkinatorin liittymisehdot.

Liittymisen jälkeen voit käyttää omilla verkkosivuillanne lisäksi yhteistyöstä kertovaa kumppanilogoa, jonka voit ladata tältä sivulta.

Työmarkkinatori yhteistyökumppanin viestinnässä ja markkinoinnissa

Työmarkkinatorin viestinnässä kerromme mielellämme yhteistyökumppaneistamme sekä heidän Työmarkkinatoriin liittyvästä tekemisestä. Kannustamme teitäkin kertomaan Työmarkkinatorista asiakkaillenne ja omille sidosryhmillenne. Voitte erityisesti viestiä heille omasta roolistanne sekä palveluistanne Työmarkkinatorilla.

Yhteistyöstä on viestittävä selkeästi ja totuudenmukaisesti. On tärkeää muistaa, että

  • kumppanina olette yhteistyössä Työmarkkinatorin, TE-Digi-hankkeen ja KEHA-keskuksen kanssa,
  • kumppanuus Työmarkkinatorin kanssa ei merkitse yhteistyötä työ- ja elinkeinoministeriön tai TE-palveluiden kanssa ja
  • viestinnässä ja markkinoinnissa ei saa syntyä kuvaa, että tarjoaisitte omia palvelujanne Työmarkkinatorin valtuuttamana.

Viestintä sosiaalisessa mediassa

Työmarkkinatorin sosiaalisen median päivityksiä voi tällä hetkellä seurata

Voit jakaa Työmarkkinatorin sosiaalisen median kanavien sisältöä tai tehdä julkaisun Työmarkkinatorista omalla kanavallasi. Käytä tällöin aihetunnistetta #Työmarkkinatori. Myös me Työmarkkinatorilla jaamme kumppaneidemme työelämään liittyvää sisältöä omissa kanavissamme.

Kirjoittajaksi Työmarkkinatorin blogiin?

Työmarkkinatorin blogissa julkaisemme myös yhteistyökumppanien kirjoittamia Vieraskynä-tekstejä. Blogitekstien tulee liittyä työelämään tai osaamisen kehittämiseen. Oma palvelu ei voi olla tekstin aihe, mutta oman palvelun saa mainita yhden kerran tekstin loppupuolella. Tekstin lopussa olevassa kirjoittajaesittelyssä kerromme myös sen, että kyseessä on yhteistyökumppani, jonka palveluita löytyy Työmarkkinatorilta.

Ennen tekstin kirjoittamista aiheesta kannattaa sopia Työmarkkinatorin verkkotoimituksen kanssa, jotta et tule kirjoittaneeksi aiheesta, josta on jo teksti valmisteilla.

Lähetä viestiä osoitteeseen tyomarkkinatori.keha@ely-keskus.fi.

Viestintä- ja markkinointimateriaalit

Työmarkkinatorin ja yhteistyön viestinnän tueksi tarjoamme materiaalia, kuten

  • kuvia,
  • esitteitä sekä
  • valmiita tekstejä ja itse muokattavia taustatekstejä. 

Voit pyytää Työmarkkinatoria koskevia materiaaleja lähettämällä viestiä osoitteeseen tyomarkkinatori.keha(at)ely-keskus.fi.

Logot

Voit ladata linkistä yhteistyökumppanilogon, joita on tarjolla kolmena kieliversiona: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Logo on myös saatavilla neliön muotoisena. Paina haluamasi kieliversion linkkiä, ja logo tallentuu koneellesi.

Päivitetty: