Koulutusneuvonta

Koulutusneuvonta on TE-palveluiden valtakunnallinen neuvontapalvelu, josta saat tietoa ja apua ammatteihin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa maanantaista perjantaihin kello 9–16.15.

0295 020 702

Koulutusneuvonta on valtakunnallinen neuvontapalvelu, josta saat tietoa muun muassa

  • koulutukseen hakeutumisesta,
  • opintojen sisällöistä,
  • eri ammateista ja ammattialoista ja
  • opintojen rahoitusmahdollisuuksista.

Takaisinsoittopalvelu

Palvelemme soittajat saapumisjärjestyksessä. Jos palvelussa on jonoa, voit jäädä puhelujonoon. Klo 9–14 välillä sinulle tarjotaan mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö, mikä tarkoittaa sitä, että asiantuntija soittaa sinulle takaisin 0295-alkuisesta numerosta yhden kerran saman päivän aikana. Jos sinulle tarjotaan mahdollisuutta valita takaisinsoittopyyntö, suosittelemme sen valitsemista. Kun soitat, saat aina ajankohtaisen tiedon puhelinpalvelun tilanteesta sekä toimintaohjeet.

Chat-palvelu 

TE-asiakaspalvelukeskuksen asiantuntijat palvelevat sinua tämän sivun chatissa maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Sivullamme olevasta chatista saat apua koulutuksiin ja osaamiseen liittyvissä asioissa. Palvelussa voit esittää kysymyksiä nimettömänä. Chat-kuvake on näkyvillä sivullamme palveluaikoina.

Jos olet kuntakokeilun asiakas, henkilöasiakkaan puhelinpalvelu ja Oma asiointi -verkkopalvelu ovat myös sinun käytössäsi.

Koulutusneuvonta Facebookissa

Koulutusneuvonnan Facebook-sivulla kerromme ajankohtaisista koulutusasioista. Voit lukea myös opiskelumahdollisuuksista, opintoihin hakeutumisesta, opintojen rahoittamisesta sekä eri aloista ja ammateista. Sivustoa päivittävät TE-puhelinpalvelujen koulutusneuvojat.

Lisäksi julkaisemme kysymyksiä ja vastauksia otsikolla Kysymyskeskiviikko. Olemme koostaneet omiin kansioihinsa kysymykset, jotka liittyvät työvoimakoulutukseen ja työttömyysetuudella tuettuun omaehtoiseen opiskeluun.

Käy tutustumassa – voit mahdollisesti löytää vastauksen kysymykseesi.

Ota yhteyttä lomakkeella

Voit ottaa yhteyttä koulutusneuvojaan myös lomakkeen kautta.

Päivitetty: