Koulutusneuvonta

Koulutusneuvonta on TE-palveluiden valtakunnallinen neuvontapalvelu, josta saat tietoa ja apua ammatteihin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa maanantaista perjantaihin kello 9–16.15.

0295 020 702

Koulutusneuvonta on valtakunnallinen neuvontapalvelu, josta saat apua ja tietoa muun muassa

  • koulutukseen hakeutumisesta,
  • opintojen sisällöistä,
  • eri ammateista ja ammattialoista ja
  • opintojen rahoitusmahdollisuuksista.

Takaisinsoittopalvelu

Palvelemme soittajat jonoon saapumisjärjestyksessä. Jos palvelussa on jonoa, voit jäädä puhelujonoon tai klo 9–14 välillä sinulle voidaan tarjota mahdollisuutta passiiviseen jonotukseen, jolloin sinulle soitetaan takaisin 0295-alkuisesta numerosta yhden kerran. Soittaessasi saat aina ajankohtaisen tiedon puhelinpalvelun tilanteesta sekä toimintaohjeet.

Chat-palvelu 

Ma-pe klo 9–16.

Sivullamme olevasta chatista saat apua koulutuksiin ja osaamiseen liittyvissä asioissa. Palvelussa voit esittää kysymyksiä nimettömänä. Chat-kuvake on näkyvillä sivullamme palveluaikoina.

Koulutusneuvonta Facebookissa

Koulutusneuvonta -sivulla kerromme ajankohtaisista koulutusasioista. Voit lukea myös opiskelumahdollisuuksista, opintoihin hakeutumisesta, opintojen rahoittamisesta sekä eri aloista ja ammateista. Sivustoa päivittävät TE-puhelinpalvelujen koulutusneuvojat.

Lisäksi julkaisemme kysymyksiä ja vastauksia Kysymyskeskiviikon otsikolla. Olemme koostaneet omiin kansioihin kysymykset, jotka liittyvät työvoimakoulutukseen ja työttömyysetuudella tuettuun omaehtoiseen opiskeluun.

Käy tutustumassa – voit mahdollisesti löytää vastauksen kysymykseesi.

Ota yhteyttä verkossa

Voit ottaa yhteyttä koulutusneuvojaan alla olevan lomakkeen kautta.

Päivitetty: