Koulutusneuvonta

Koulutusneuvonta on TE-palveluiden valtakunnallinen neuvontapalvelu, josta saat vastauksia koulutukseen hakeutumiseen, opintojen sisältöihin, etuuksiin ja ammatteihin liittyviin kysymyksiin.

0295 020 702

Puhelinpalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9–16.15. Puhelun hinta on oman liittymäsopimuksesi mukainen (matkapuhelinmaksu tai paikallisverkkomaksu). Myös jonotusaika on maksullinen.

Takaisinsoittopalvelu

Palvelemme soittajat saapumisjärjestyksessä. Jos palvelussa on jonoa, voit jäädä puhelujonoon. Klo 9–14 välillä sinulle voidaan tarjota mahdollisuus jättää takaisinsoittopyyntö, mikä tarkoittaa sitä, että asiantuntija soittaa sinulle takaisin 0295-alkuisesta numerosta yhden kerran saman päivän aikana. Jos sinulle tarjotaan mahdollisuutta valita takaisinsoittopyyntö, suosittelemme sen valitsemista. Kun soitat, saat aina ajankohtaisen tiedon puhelinpalvelun tilanteesta sekä toimintaohjeet.

Chat-palvelu 

TE-asiakaspalvelukeskuksen asiantuntijat palvelevat sinua tämän sivun chatissa maanantaista perjantaihin klo 9–16.

Palvelussa voit esittää kysymyksiä nimettömänä. Chatista saat vastauksia koulutukseen ja osaamiseen liittyviin kysymyksiin. Tällä hetkellä chat-palvelu toimii vain suomeksi.

Koulutusneuvonta Facebookissa

Koulutusneuvonnan Facebook-sivulla kerromme ajankohtaisista koulutusasioista. Voit lukea sieltä myös opiskelumahdollisuuksista, opintoihin hakeutumisesta, opintojen rahoittamisesta sekä eri aloista ja ammateista. Sivustoa päivittävät TE-puhelinpalvelujen koulutusneuvojat.

Lisäksi julkaisemme kysymyksiä ja vastauksia otsikolla Kysymyskeskiviikko. Olemme koostaneet omiin kansioihinsa kysymykset, jotka liittyvät työvoimakoulutukseen ja työttömyysetuudella tuettuun omaehtoiseen opiskeluun.

Käy tutustumassa sivuumme – voit mahdollisesti löytää vastauksen kysymykseesi sieltä.

Aiheesta muualla

Ota yhteyttä lomakkeella

Voit ottaa yhteyttä koulutusneuvojaan myös lomakkeen kautta.

Päivitetty: